Backup as a service

Gegevens zijn voor een bedrijf van levensbelang. Een vakkundige en goede opslag van die gegevens is dan ook vanzelfsprekend.

Back up
In de loop van de laatste drie decennia is er op dit gebied nogal wat veranderd. Het papieren archief is steeds kleiner geworden, terwijl het digitale archief groeide. Door de vele veranderingen is de digitale back up steeds belangrijker geworden. Verder geldt dat dankzij de digitale back up de gegevens en beter bereikbaar zijn geworden en op een volledig andere wijze gebruikt kunnen worden. Waar vroeger iemand dagenlang stukken moest napluizen om een overzicht van transacties van een bepaald product te maken, kan dat tegenwoordig vrij snel en in grafische vorm aangeleverd worden.

Snelheid
De huidige markt vraagt om steeds sneller handelen. Wil je concurrerend blijven en de productie optimaliseren dan zijn goede data onontbeerlijk. Dankzij een prima back up zijn die data aanwezig en kunnen ze in een vorm aangeleverd worden dat daarop conclusies en besluiten gebaseerd kunnen worden. Dit proces vereist heel wat aan flexibiliteit bij uw medewerkers. Zij moeten voortdurend inspelen op de digitale veranderingen en zich nieuwe toepassingen eigen maken. Dat kost tijd. Tijd is geld, waardoor gesteld kan worden dat een goed beheer van alle gegevens en systemen in een bedrijf kostbaar is. Dit los van voortdurende vernieuwing van de software en in sommige gevallen ook de hardware, om al die gegevensstromen te kunnen verwerken.

Back up service
Een andere mogelijkheid is de opslag van uw gegevens uit te besteden. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt verwerken van gegevensstromen naar goed bereikbare back up. Dat kunnen we doen door samen met u en uw medewerkers de bestaande systemen en de opslag van gegevens te bekijken en u van daaruit een innovatief systeem aan te bieden. Een systeem dat aansluit bij de behoefte van het moderne bedrijfsleven, zoals Back up on line of een Back op Agent. Natuurlijk kunnen we ook een cloud samenstellen of een virtualisatie creëren. Geheel gericht op uw behoeften.

Hosting
Via een gericht Backup as a service aanbod dragen wij ons steentje bij om uw gegevensopslag verder te moderniseren, te onderhouden, optimaal te beveiligen, snel en effectief toegankelijk te maken. Doordat wij deze taken van u overnemen, zorgen we ervoor dat u zelf geen servers meer nodig heeft. Dat betekent dat u dus ook niet steeds hoeft uit te breiden of te vernieuwen. Wij zorgen voor de hosting en bieden u en uw medewerkers een systeem aan dat al uw gegevens niet slechts opslaat, maar zo opslaat dat ze snel beschikbaar zijn. Door dat verder te optimaliseren hebt u in de toekomst steeds meer mogelijkheden bestaande gegevens snel te verbinden en overzichten samen te stellen.